Dragi clienți, Standartpark devine Vodaland! Aceleași produse de calitate sub un alt nume. Până la lichidarea stocului actual, încă veți găsi sigla Standartpark pe produsele noastre. 
De ce noi?
Din anul 2000, am furnizat produse pentru sute de mii de clienți: de la cumpărători privați la clienți mari și contractori.
Am oferit mii de soluții tehnice, am dezvoltat sute de produse unice pentru nevoile clienților noștri.
 

Află mai multe
De ce noi?

Punem la dispoziție toate facilitățile necesare

Oportunități de carieră

Evoluție constantă și vizibilă

Asistență din partea mentorilor și a colegilor în perioada de pregătire

Traininguri și seminarii de dezvoltare personală și profesională

Valorile noastre
Profesionalism
Profesionalism

Oferim clienților noștri toate informatile de care au nevoie în luarea unei decizii optime și consultanță în realizarea lucrărilor conform normelor, pentru a asigura calitate și transparență.

Integritate
Integritate

Ne dorim să contribuim la dezvoltarea domeniului, serviciilor și produselor respectând relațiile cu partenerii și clienții noștri, valorile noastre și lucrul în echipă.

Inovare
Inovare

Fii cel mai bun în domeniul tău. Performanța se atinge prin calitate, prin adaptarea constantă la nevoile societății și prin dezvoltarea de produse și servicii noi pentru a le putea oferi colaboratorilor noștri soluții personalizate.

Joburi disponibile
Inginer Vânzări
Bucuresti
Responsabilitățile tale:

Ce trebuie sa stii Studii de specialitate - de preferat Facultatea de Construcții, Inginerie a Instalațiilor sau Hidrotehnică; Experiență de cel puțin 3 ani de vânzări business to business în domeniul materialelor de construcții, de preferat pe proiecte speciale; Prezintă un avantaj experiență în proiecte de alimentare c

Detalii
Inginer proiectant AutoCAD
Bucuresti
Responsabilitățile tale:

Descriere Job: În proiectarea construcțiilor civile candidatul pentru poziția de inginer HVAC vede dincolo de volumetrie și stil, vede esența, ceea ce face o clădire funcțională, optimă din punct de vedere cost și confortabilă pentru oameni. Ce trebuie sa stii Desenează în Autocad 2D desenele specific pentru proiec

Detalii