Dragi clienți, Standartpark devine Vodaland! Aceleași produse de calitate sub un alt nume. Până la lichidarea stocului actual, încă veți găsi sigla Standartpark pe produsele noastre. 
Compania Vodaland

Vodaland România este unul dintre principalii producători și furnizori pe piața din România a produselor destinate managementului apelor meteorice și a soluțiilor pentru colectarea, drenarea și pomparea apelor uzate.

Vodaland România oferă soluții atât pentru zone rezidențiale (parcări, grădini, parcuri, zone pietonale, case și vile), cât și pentru domeniul industrial (industria alimentară, lucrări de infrastructură, drumuri, autostrăzi, parcuri logistice, aeroporturi).

Oferim soluții diverse prin gamele noastre variate de produse dar și prin posibilitatea de a fabrica produse customizate conform solicitărilor și specificațiilor clienților noștri.

Punem accent pe înţelegerea nevoilor clientilor, designul modern, calitatea produselor, creșterea raportului calitate-preț, profesionalism și excelența serviciilor oferite.

Compania Vodaland
0
22 de ani de activitate
0
4 fabrici de producție
0
12 de birouri de vânzări și proiectare
0
Peste 500 de distribuitori
ISO
Certificare ISO 9001
R&D
Propriul serviciu de cercetare și dezvoltare
1,5К
Peste 1500 de produse

Misiunea noastră este să prioritizăm siguranța și estetica în casele, locurile de muncă și orașele noastre, ridicând standardele de calitate și evidențiind frumusețea naturală din jurul nostru pentru a îmbunătăți mediul în care trăim.

1
Producem și furnizăm soluții complete pentru drenarea apelor pluviale, reziduale, industriale și menajere.
2
Dorim să fim liderul național al inovațiilor în domeniul amenajării spațiilor publice și gospodărești, oferind siguranță și confort cu un aspect deosebit al spațiului de locuit.
3
Suntem alături de clienți și parteneri, oferind servicii și asistență de calitate pe tot parcursul proiectelor.
Valorile noastre
Profesionalism
Profesionalism

Oferim clienților noștri toate informatile de care au nevoie în luarea unei decizii optime și consultanță în realizarea lucrărilor conform normelor, pentru a asigura calitate și transparență.

Integritate
Integritate

Ne dorim să contribuim la dezvoltarea domeniului, serviciilor și produselor respectând relațiile cu partenerii și clienții noștri, valorile noastre și lucrul în echipă.

Inovare
Inovare

Fii cel mai bun în domeniul tău. Performanța se atinge prin calitate, prin adaptarea constantă la nevoile societății și prin dezvoltarea de produse și servicii noi pentru a le putea oferi colaboratorilor noștri soluții personalizate.

Istoric
Cu o experiență de 22 de ani, dintre care 7 ani pe piața din România, compania s-a dezvoltat în 7 țări, având peste 12 de birouri de vânzări, proiectare, cercetare si dezvoltare de produse.
Pe parcursul celor 7 ani de prezență in România, am reușit să acoperim toate zonele țării prin intermediul partenerilor noștri și agenților de vânzari, să oferim soluții inedite cu aplicații în domenii diverse și să contribuim la dezvoltarea infrastructurii, a spațiilor publice și rezidențiale.
Istoric
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2015
Compania Vodaland Balkan SRL a fost înființată în anul 2015, în București. Primul sediu al societății avea o suprafață de 50 mp destinați birourilor și 400 mp suprafață de depozitare. Incă din 2015 începem colaborarea cu unii dintre cei mai mari retaileri și distribuitori din România. 
2016
In 2016 ne-am mărit echipa la 5 membri și am deschis noi colaborări in domeniul Construcțiilor din România. Produsele noastre au fost implementate în proiecte de infrastructură, construcții și reabilitări.
2017
Din anul 2017, Vodaland extinde colaborarea cu cei mai mari retaileri de materiale de construcții și bricolaj din România. In curs de 3 ani, ca urmare a expansiunii constante a companiei, suprafața depozitului s-a mărit până la 800 mp, iar numărul de angajati a crescut la 12 persoane.
2018
In anul 2018 se deschide devizia de vânzări a produselor din fibră de sticlă GRP – rezervoare, stații de pompare, separatoare de hidrocarburi, grăsimi și alte produse similare. A doua parte a anului 2018 este marcată prin mutarea întru-un sediu nou, în A1 Business Park, ceea ce ne-a permis să mărim atât suprafața de depozitare cât și echipa. Aceasta a reprezentat o mișcare importantă pentru asigurarea spațiului necesar pentru un sortiment și un flux de mărfuri în continuă creștere.
2019
In anul 2019, Vodaland continuă diversificarea gamei de produse comercializate și își îmbunătățește logistica prin achiziționarea echipamentelor și utilajelor necesare creșterii productivității. De asemenea, compania extinde acoperirea națională prin creșterea numărului reprezentanților zonali. In acest an, începe și colaborarea cu parteneri din Uniunea Europeană.
2020
Anul 2020 a venit cu schimbari majore pentru Vodaland si cu o evolutie atat pe plan national cat si international; echipa s-a marit la un numar de 18 persoane si ne-am extins serviciile si in alte tari din Uniunea Europeana. 
2021
Anul 2021 a adus extinderea suprafeței de depozitare, a echipei și a gamei sortimentale de produse, precum și unificarea identității vizuale a companiei și extinderea colaborărilor noastre naționale și internaționale.
Domenii de aplicare
O mare varietate de produse ne permite să satisfacem nevoile clienților pentru finalizarea proiectelor de construcții de orice complexitate - de la apartamente, grădini, complexe rezidențiale, până la restaurante, spații publice și zone industriale.
Aplicații în:
2021

Parcuri și Parcări publice

Vezi obiectul
2021

Amenajări urbane

Vezi obiectul
2021

Lucrări de infrastructură

Vezi obiectul
2021

Benzinării

Vezi obiectul
2021

Aeroporturi

Vezi obiectul
2021

Stadioane

Vezi obiectul
De ce Vodaland?
Calcule și soluții tehnice
Calcule și soluții tehnice

Dimensionăm și proiectăm soluții tehnice profesionale pentru diferite aplicații din industria construcțiilor civile, industrial și agricole.

Află mai multe
Suport tehnic
Suport tehnic

Oferim suport și recomandări de instalare a echipamentelor pentru maximizarea duratei de viață a acestora

Află mai multe
Produse personalizate
Produse personalizate

Producem soluții și echipamente personalizate conform nevoilor dumneavoastră

Află mai multe
Garanție de calitate
a produselor noastre
Prin achiziționarea produselor Vodaland, veți obține un produs a cărui performanță este certificată conform ISO 9001 și Standardelor Uniunii Europene. Produsele noastre vin însoțite de declarații de conformitate sau performanță, fișă tehnică și instrucțiuni de montaj.
Află mai multe
Garanție de calitate<br>a produselor noastre
Partenerii noștri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri